53 dager etter at Ciutat Esportiva Joan Gamper ble stengt, tar klubben sikte på å starte opp igjen førstelagstreninger.
Snaut to måneder har gått siden klubbens treningsanlegg måtte stenge for å følge spanske myndigheters retningslinjer for smittevern under den pågående koronapandemien. Resultatet har blant annet vært at spillerne har måttet ty til alternative treningsformer.
Men nå kan det se ut til at førstelaget endelig får gjennomføre fellestreninger på treningsanlegget lokalisert i drabantbyen Sant Joan Despí utenfor Barcelona.
Tirsdag formiddag var representanter fra La Liga på plass for å inspisere treningskomplekset. Ifølge Sport har klubben rengjort og desinfisert hele anlegget slik at smittefaren er så liten som mulig. Klubben har bekreftet at representantene fra ligaen har godkjent anlegget for klubbens videre treningsplan.

Skal gjennomføre medisinske tester

Klubben skriver videre på sine sider at spillerne vil gjennomføre medisinske tester onsdag for å sikre spillernes helse. Klubben har foreløpig ikke uttalt noe om hva som er planen for de kommende ukene, men det sannsynlig at førstelaget vil starte opp igjen med fellestreninger.