Ryktene rundt en tilbakekomst for Andre Onana vil ikke stoppe, og Ajax målvakten satt ikke akkurat en stopper for det selv.

– Det er på tide å ta et nytt steg i karrieren. Jeg er veldig fornøyd og glad her i Ajax, men dette er noe jeg ble enig med klubben om allerede forrige sommer, sa Onana til den nederlandske avisen Algemeen Dagblad.

Ryktene om at Barca skal bruke penger på en keeper høres rart ut. Med flere unge lovende keepere i klubben, og en selvskreven første-keeper i ter Stegen kunne det vært smart å bruke pengene et annet sted.
Men, verdt å nevne er at ter Stegen fortsatt ikke har skrevet under på en ny kontrakt. Det ble tidligere i sesongen ryktet at tyskeren ønsker å bli lønnet mye høyere, og at han heller ikke er fornøyd med hvordan klubben styres.

Spillere andre vei

Ryktene vil ha det til at Barca ønsker å bruke spillere som Neto, Puig og Collado i en eventuell handel. De to sistnevnte da på lån. Det sies at Ajax skal verdsette Onana til 40 millioner euro.
Andre Onana tilbrakte fire år, fra 2010 til januar 2015 i La Masia, før han dro til Ajax. Han har nå rukket å bli 24 år og utviklet seg til å bli en av de bedre keeperne i Europa.
Hva tenker du om en eventuell tilbakekomst fra Onana?