Brasilianeren som det siste året har vært på lån hos Bayern München kan være tilbake på Camp Nou til neste sesong.

Mye har skjedd siden 2019

Coutinho, som forøvrig er den dyreste spilleren i Barcelonas historie, ble sendt på lån til Bayern München i 2019 for 8.5 millioner Euro. Den tyske klubben har hatt muligheten til å gjøre lånet permanent for 120 millioner euro. Ettersom Bayern har uttalt at de ikke ønsker dette alternativet, har spillerens agent sett på øvrige alternativer for angrepsspilleren.
Gjennom representanter har spilleren indirekte uttrykt et ønske om å returnere til Premier League, ligaen hvor han tidligere briljerte for Liverpool. Barça har også ønsket å bruke brasilianeren som en viktig brikke i sommerens overgangsvindu for å sikre andre gode overganger. Coronaviruset har derimot endret det økonomiske landskapet i fotballen og nå må alternative løsninger vurderes.

Interesse fra sjefen selv

I et intervju med den spanske radioen RAC1 uttalte Quique Setién at Couthino imponerer ham og at klubben fortsatt har en plass for spilleren på Barcelonas førstelag, om han ønsker det. Spanjolen nevnte også i intervjuet at han var nødt til å ta kontakt med Coutinho personlig for å høre hva han tenker. Kanskje kan Setién få fram potensialet Coutinho har feilet i å vise i La Liga?
Tror du Coutinho er tilbake på Camp Nou til neste sesong?