Administrerende direktør for Mediapro, Jaume Roures, håper at La Liga kan begynne snart, men med nødvendige forholdsregler.

Bak lukkede dører

Det er for øyeblikket ingen som vet når vi kommer ut av unntakstilstanden for den pågående pandemien relatert til coronaviruset. All organisert sport og samling er avlyst og/eller suspendert på ubestemt tid, den spanske fotball-ligaen intet unntak. Nå håper direktøren i Mediapro, rettighetsholderen til TV-sendingene av La Liga, at fotballen kan være tilbake på slutten av sommeren:

— Jeg håper fotballen kommer tilbake i juli. Og jeg sier juli fordi det er viktigere ting som tar prioritet. Folks helse går foran alt. Og det sier seg selv at kampene skal spilles bak lukkede dører samt at lagene trenger en oppkjøringsperiode på grunn av den lange tiden uten fotball og trening.

Stenges for godt dersom nye positive prøver

Selv om Roures tror og håper at La Liga kan gjenopptas i slutten av juli, er han likevel klar over at en ny positiv test vil sette de endelige kjeppene i hjulene for denne sesongen:

— Hvis en spiller tester positiv etter at La Liga har startet opp igjen, må de kaste inn håndkledet og si farvel til sesongen.