Dansken har flere interessenter på balløya.
Martin Braithwaite ble kjøpt inn som en nødsignering etter skadene på Luis Suárez og Ousmane Dembélé. Nå kan dansken være på vei vekk følge Sport.
Det er foreløpig ikke godt å si om den spanske ligaen får sluttføres eller om den blir kansellert. Barcelona holder i full gang på med planleggingen av neste sesongs tropp. At katalanerne jakter en ny spiss er ingen hemmelighet, og Lautaro Martinez fra Inter skal være høyt oppe på ønskelista.
Det kan bety at dansken blir ofret. Barca krever minst 18 millioner Euro for angriperen, og både Everton og West Ham skal ha vist interesse for den ferske Barca-spilleren.
Coronapandemien er dog med på å gjøre klubber usikre på sin økonomiske posisjon. Ingen vet med sikkerhet hvordan deres økonomi vil se ut senere i år, og derfor er det også vanskeligere for en klubb som Barcelona å få summen som kreves.
Dansken er godt likt av spillerne og Quique Setién, men kan likevel bli solgt. I tillegg til interesse fra Premier League skal italienske klubber også ha vist interesse for den anvendelige danske angriperen.
Er det riktig av Barcelona å kvitte seg med spilleren så tidlig?