Den tyske burvokteren har fremdeles ikke blitt enig med Barcelona om en fornyelse av sin kontrakt, og nå ber Bayern München om at stjernekeeperen ikke skriver under.
Den tyske storklubben seiler opp som den største favoritten til å sikre seg Marc-André ter Stegen dersom tyskeren ikke blir enig med Barca. Manuel Neuers kontrakt utløper sommeren 2021, og foreløpig blir ikke den tyske storklubben og landslagskeeperen enig om ny kontrakt. Antall år i kontrakten skal være årsaken. Bayern tilbyr kun nye ettårskontrakter til spillere over 30 år, mens Neuer vil sikre seg i flere år.
Det gjør at Bayern i bakgrunnen har undersøkt situasjonen til Barca-keeper ter Stegen. Keeperen har vært i samtaler med Barcelona en stund, men foreløpig har ikke partene kommet til enighet. Ter Stegen har en kontrakt som utløper i 2022, men Barca kan føle seg tvunget til et salg sommeren 2021 for å unngå og miste keeperen gratis.
Sport informerer om at årsaken til at tyskeren fortsatt ikke har signert ny kontrakt med Barca, er at han krever en dobling av sin lønn. Tyskeren er storfornøyd i klubben, men ønsker å bli betalt i sammenheng med hvor viktig han er for klubben. Det er mange keepere som i tillegg tjener mer enn tyskeren. Barcelona er innforstått med tyskerens argumenter og krav, men den økonomiske ustabiliteten som rår rundt omkring i verden er det som foreløpig har satt en stopper for en fornyelse.
Bør Barca godta tyskerens krav, koste hva det koste vil?