Dersom det plutselige fraværet av Barcelona-kamper og øvrig fotball på TV gitt deg abstinenser, finnes det enkelte løsninger.
Som med mye annet i verden, er det i øyeblikket knyttet stor usikkerhet til når fotballen igjen vil begynne å rulle på tv-skjermene igjen. Til tross for at mangel på direktesendt fotball på tv i det store og hele er flisespikkeri, kan man ikke undervurdere effekten av å lene seg tilbake i sofaen mens man nyter en god fotballkamp. Å se gamle og historiske fotballkamper kan imidlertid være svært underholdende det også, selv om man vet utfallet av kampen.
Barcelona sine nettsider inneholder en rekke gamle kamper som supportere kan se. Det eneste man trenger å gjøre er å lage en egen bruker på nettsiden, noe som blant annet kan gjøres enkelt ved å logge inn gjennom Google eller Facebook. Grunnet det store utvalget av kamper, har jeg her lagt en liste over fem svært underholdende og nostalgiske kamper for alle med hjertet i Barça.
NB! Som følge av at tjenesten krever innlogging kan vi ikke direkte henvise til de spesifikke kampene ved link, men du kan søke etter kampene manuelt nederst på siden her.
1. Los Blancos blir filleristet av Messi som falsk nier i seriefinalen (34. serierunde i La Liga, 2008/2009-sesongen).
2. Messi varter opp med ett av sine vakreste mål i høydramatisk snuoperasjon mot Arsneal (kvartfinale i Champions League, 2010/2011-sesongen).
3. Ronaldinho får stående applaus av Madrid-fansen etter enorm soloprestasjon (12. serierunde i La Liga, 2005/2006-sesongen).
4. Tito Vilanovas Barça knuser Atlético Madrid på Camp Nou på veien mot 100 poeng i ligaen (16. serierunde i La Liga, 2012/2013-sesongen).
5. Thiery Henry senker Lyon i syvmålskamp på veien mot Champions League-triumf (åttendedelsfinale i Champions League, 2008/2009-sesongen).
Dersom du har ytterlige forslag til kamper; legg gjerne igjen en kommentar nedenfor!