Brasilianeren som kostet Barca dyrt kan vise seg å bli vanskelig å selge.
Den spanske sportsavisen Sport mener å vite at Chelsea har vært i samtaler både med Barcelona og Coutinho om en overgang til sommeren. London-klubben skal ikke være villige til å kjøpe, men ønsker å låne Coutinho. Dette skal se ut som den beste muligheten til Barca, da Chelsea vil betale lønnen hans pluss 30 millioner euro, og ha en kjøpsopsjon. Om Chelsea betaler 30m euro blir nok også den eventuelle prisen om et år lavere enn det Barcelona spør om nå, som skal være 90 millioner euro.

Bayern München

Philippe Coutinho har denne sesongen vært på utlån hos Bayern München. Den tyske giganten leder Bundesliga og har vist styrke ved et par anledninger i Champions League denne sesongen. Coutinho har åtte mål og seks målgivende i serien og ett mål og to målgivende i Champions League. Han bidrar med målpoeng hvert 107. minutt, noe som må sies å være sterkt. Coutinho sies å være veldig godt likt i Bayern München, men den tyske klubben skal ikke være villige til å betale de 110m euroene som står i kjøpsopsjonen de har.

Tilbake til Barcelona?

Klubbens ståsted skal være å kvitte seg med Coutinho. Problemet er som sagt at det er vanskelig å få tilstrekkelig med penger tilbake for brasilianeren. Barcelona investerte godt over 100 millioner euro og klubben ønsker at tapet ikke skal bli for stort. Skal dette vise seg umulig har Setién fortalt klubbledelsen, ifølge Sport, at han skal kunne finne en plass til Coutinho i stallen neste sesong og ser på han som en interessant spiller. Til slutt vil det være Abidal og hans team sin avgjørelse om hva som vil skje med Coutinho.