Etter mye aktivitet på overgangsmarkedet denne sommeren, avslører presidenten hvilken signering han synes er viktigst.
I disse dager blir det avholdt supporterklubb-kongress i Barcelona, og Penya Blaugrana del Nord er selvfølgelig representert. President, Josep María Bartomeu, har på sedvanlig vis holdt pressekonferanse hvor han lettet litt på sløret angående sommerens nysigneringer.

— Jeg lovet en renovasjon av laget, og det gjorde vi. Luis Enrique er den viktigste signeringen i år, og han tar med seg lidenskap, lederskap og offervilje. Forvent mye fra ham, sa Bartomeu.

Videre fortalte han at Luis Suarez er årets stjernesignering, og at spilleren selv har hatt ønske om å spille for Barcelona i flere år. Suarez har hatt drømmen siden han var en liten gutt ifølge presidenten.
Etter hyggelig hyllest av Tito Vilanova, og hyggelige ord om Tata Martino, avslørte presidenten at det har vært et tøft år preget av Messis skatteanklagelser, Neymar-sagaen, Titos bortgang og overgangsnekten.

— Vi har kommet igjennom det. Det har vært en stor test for oss, og vi har vist modenhet. Vi har også vist styrken vi har som klubb, og har tatt lærdom av det hele, fortalte Barcelonas president.

Avslutningsvis fortalte Bartomeu at det siste året har vært en suksess i form av godt arbeid av den økonomiske staben. Barcelona har gått med rekordomsetning, og fått redusert gjelden betraktelig.

— Det gjør at vi kan tenke på fremtidens åpning av Espai Barca, som vil skje i 2021, avsluttet Josep María Bartomeu.