Hvem er skadet? og hvem er suspendert til el clásico? Her er oversikten!

FC Barcelona

Backene Alba og Roberto, er begge utilgjengelig for Setién til el clásico. Alba er ute med strekk, mens Roberto har en muskelskade. Begge er forventet å være friske til cirka midten av mars.
Luis Suárez og Dembélé er ferdig for sesongen. Franskmannen er satt ut av spill i omtrent seks måneder, med en muskelskade. I hans skadefravær har Barça hentet Martin Braithwaite for å styrke en tynn tropp. Mens Luis Suárez sliter med en kneskade.
Gerard Piqué fikk tilsynelatende en skade på tampen av kampen mot Napoli. Heldigvis var ikke dette noe alvorlig, og han er klar til kamp mot Real Madrid.
Med bare femten førstelagsspillere og Ansu Fati tilgjengelig, har ikke Setién mange strenger å spille på, i sitt første el clásico.

Real Madrid

Zidane må klare seg uten Mariano Diaz og Marco Asensio. Asensio sliter fortsatt med kneskaden han pådro seg forrige sommer, og går mest sannsynlig glipp av hele sesongen.
Eden Hazards debutsesong i hovedstaden, har blitt ødelagt av skader. Han hadde nylig gjort comeback etter ett langt skadeopphold, men ble skadet på nytt i kampen mot Levante. Prognosene tilsier at han er ute resten av sesongen.
Rodrygo spilte kamp for Real Madrid Castilla mot San Sebastian, det endte med mål og rødt kort. Karantenen må han sone mot Barcelona.