Klubben ønsker å hente en erstatter etter at det ble klart at franskmannen blir å finne på tribunen det neste halvåret.
Etter å ha vært på et lengre rehabiliteringsprogram i Qatar så ting lysere ut for Dembélé, men etter kun etter et par treninger med laget kom beskjeden vi har fått så mange ganger tidligere. Et lengre skadeopphold, denne gangen estimert til hele 6 måneder. Troppen som Setién overtok for en knapp måned siden var allerede tynn fra før av og nå er problemene enda mer prekære, spesielt knyttet bredden i angrepsrekken. Nå ønsker klubben å benytte seg av en spesialregel for overganger utenfor overgangsvinduet.

Har sendt søknad til La Liga

For å kunne benytte seg av muligheten til å signere en spiller utenfor det ordinære overgangsvinduet som lukket ved månedsskiftet, må klubben sende inn en formell søknad til La Liga. I dag meldte SPORT at Barcelona har sendt inn den nødvendige dokumentasjonen og ligaen har 72 timer til å avgjøre saken. Dersom søknaden blir innvilget vil klubbens styre ha 15 dager til å signere en ny spiller.

Hvem er aktuelle?

De aktuelle mulighetene er naturligvis svært begrenset og det er nærmest utenkelig at Barça ikke vil måtte betale kraftig overpris for en overgang. En av spillerne som har blitt nevnt er Willian José fra Real Sociedad. Brasilianeren har imidlertid en kontrakt som strekker seg helt 2024 og vil sannsynligvis bli svært kostbar. Ángel Rodríguez fra Getafe har også blitt omtalt som et alternativ og vil etter alle solemerker være betydelig billigere enn José. Loren Morón fra Betis og Lucas Pérez fra Deportivo skal etter sigende også være potensielle kandidater.
Hvem håper du at klubben henter?