Lionel Messi går offentlig ut i sosiale medier for å svare på uttalelser fra Eric Abidal.
Det er gjerne ikke setningen de fleste av oss forventet tidligere i dag, men kveldens hendelser, som Messi når han sier noe, kan ikke ignoreres.

Kritisk til spillerne

I et intervju med SPORT har tidligere venstreback og Barcelona-legende Eric Abidal stilt seg kritisk til flere ting. Spesielt Ernesto Valverde som ble vurdert som ikke god nok etter El Clásico. Klubben skal allerede da ha begynt å se etter en erstatter. Dette var Xavi, men franskmannen mente at Al Sadd-treneren ikke var rette kandidat. Abdial hevdet også at flere av spillerne var generelt misfornøyde og ikke jobbet like hardt som de kunne.

Respons

Siste setning var angivelig det som fikk begeret til å renne over for Messi. I en story på Instagram publiserer Messi en screenshot av artikkelen, med sin egen kommentar. Oversatt blir det:

–For å være dønn ærlig liker jeg ikke å gjøre disse tingene, men jeg synes at en hver person må ta ansvar for sine egne plikter og handlinger de foretar seg. Det inkluderer spillerne og hva som skjer på banen. Men vi er de første som kjenner når vi ikke har gjort en god nok jobb. De ansvarlige i sportsadministrasjonen må også ta på seg sitt ansvar og fremfor alt – stå for de beslutningene de tar. Til slutt, når noen snakker om spillere, burde de stå frem med navn slik at ikke alle dras under én kam og dette fører til unødvendig sladder som i fleste tilfeller ikke er sant.


Hva er deres tanker rundt det som har skjedd i kveld?