Hvis Dembélé blir ute i fem måneder med sin nye hamstringskade kan Barcelona få kompensasjon til å signere en spiller, selv om overgangsvinduet er stengt.
Det er noen regler som må følges, og disse er: Barcelona har 20 dager på å forklare til en komité hva de ønsker å gjøre. Da vil man få svar innen tre dager, og om de lar Barcelona signere en ny spiller, er denne spilleren nødt til å komme fra det spanske ligasystemet. Da har Barcelona 15 dager på å få gjennom en overgang. Hvis Dembélé på et vis skulle kunne komme tilbake før sesongen er over vil han da ikke få lov til å spille før neste sesong.
Her er det flere ting å ta tak i. Vil Dembélé være ute resten av sesongen gjør det ingenting om han kommer tilbake før de fem månedene har gått. For han vil uansett ikke spille en kamp. Eller, skal man ta sjansen på at han kan klare å komme tilbake til de siste kampene av sesongen? Barcelona vil, hvis de får lov, ha 15 dager til å gjennomføre en overgang. Det vil si at klubben skal prøve å kjøpe en spiller fra et lag som ikke har tenkt til å selge, og dette kan selvsagt bli fryktelig dyrt for en spiller vi kanskje egentlig ikke trenger.
Hva tenker du? Burde vi kjøpe en spiller, og i så fall, hvem burde vurderes?