Spissen vil få sin debut i morgendagens vennskapskamp mot meksikanerne.
Det bekrefter Barça-trener Luis Enrique på dagens pressekonferanse. Luis Suárez vil trolig få spille noen minutter i morgendanes duell om Joan Gamper-trofeet på Camp Nou. Det blir Barças siste oppkjøringskamp før den nye sesongen.

– Spilleren har deltatt på to treningsøkter så langt, og jeg sitter igjen med et svært godt inntrykk etter å ha sett ham. Han leverer på et meget høyt nivå, og vil få noen minutter på banen i morgen, sier Luis Enrique.

Det ble nylig kjent at Luis Suárez må sone den fulle straffen etter biteepisoden i sommerens VM i Brasil, noe som betyr at han må vente fire måneder før han kan delta i offisielle kamper. Uruguayaneren har imidlertid fått tillatelse til å trene med sin nye klubb og å spille vennskapskamper.
Luis Enrique er overbevist om at Barça ikke vil lide noen nød i den perioden Suárez er utilgjengelig.

– Hans fravær vil ikke svekke oss på noen måte. Laget er sterkt nok til å møte de utfordringene som kommer, sier den nye treneren.

Enrique avslørte også at Xavi Hernández og Neymar er i ferd med å få grønt lys fra klubblegene og at de muligens vil få spilletid mot León. Begge deltok på dagens treningsøkt.