Barcelona-delegasjonen skal ha møtt den tidligere Barca-kapteinen i Doha, Qatar på fredag.
RAC1 var det første mediet som meldte om møtet, som skjedde dagen etter at Valverde og Co tapte for Atletico Madrid. Siden har alt av rykter versert både i spanske aviser og på sosiale medier. Der har det blitt ryktet om både en overtakelse i nær fremtid og til sommeren.
Selv om møtet med den tidligere midtbane-maestroen har vært planlagt en stund, så setter ikke det demper for ryktene om en mulig retur for Xavi. Det gikk faktisk så langt at Barca-legendens klubb følte seg nødt til å kommunisere ryktet offentlig.


Det er foreløpig lite som tilsier at Barcelona kommer til å iverksette så drastiske tiltak før sesongen er over. Enn så lenge får det bli med ryktene. Flere spekulerer i om katalaneren er klar for en så stor oppgave, eller om oppgaven potensielt kommer for tidlig.
Ps. Sist Barcelona sparket en trener midt i sesongen var for 17 år siden da Louis Van Gaal måtte pakke sakene sine og forlate Catalonia etter et 2-0 tap for Celta Vigo. Det skjedde 26. januar 2003. Barcelona lå da på en begredelig tolvte plass.
Hva tenker du om Xavi som neste Barca-treneren? Yey or nay?