Lionel Messi har allerede et klart mål foran seg når vi går mot slutten av 2019.
Edson Arantes do Nacimiento, også kjent som Pelé, bør begynne å følge nærmere med på FC Barcelona-kamper fremover hvis han ikke gjorde det allerede. Brasilianeren endte nemlig opp med 643 mål for én og samme klubb (Santos) etter å ha spilt der i 17 år fra 1956 til 1974. Det er rekorden for flest mål for en enkelt klubb av en spiller. Magikeren fra Rosario sikter seg inn på dette tallet.

Står for fall i 2020

Ingen trodde at rekorden kom til å falle i Pelés livstid, men Messi har allerede gått forbi superspillere som César Rodriguez, Gerd Müller, Johan Cryuff, Alfredo Di Stefano, Diego Maradona og Cristiano Ronaldo. Brasilianerens rekord har dog blitt stående siden 1974.
Med mål mot Alavés i årets siste kamp, mangler Messi bare 26 mål for å tangere rekorden. Geitemannen har funnet nettet hele 618 ganger for FC Barcelona i sin offisielle karriere. Med tanke på at argentineren ligger på rundt 40-50 mål i året skal det mye til for at Messi ikke knuser rekorden innen året er omme.

Nesten 700 mål før slutten?

Det er heller ikke umulig å se for seg at Messi kan ende opp på over 690 mål i sin karriere hvis hans nåværende form holder seg. På de siste 6 årene har Messi scoret 50 ganger eller mer hvert eneste år. Dette inkluderer også monsteråret 2012 hvor han traff mål hele 91 ganger, en Guinness verdensrekord.
kilde: as.com