Arturo Vidal er på landslagspause, men stiller gjerne til intervju for SPORT for å dele sine tanker.
Chile skal spille landslagskamp i Alicate, så Arturo Vidal trenger ikke reise lange veien denne pausen. Det byr på muligheter for intervjuer. Her er noen av hans tanker:

Humøret for tiden

Jeg mener jeg fortsatt har mye å gi. Jeg vil ennå oppnå alt jeg sa jeg ville oppnå når jeg kom it. Jeg kom for å vinne og for å hjelpe laget slik at vi kan vinne titler. Jeg vil ha alt. Jeg vet det blir vanskelig, men vi har spillere til å klare det.

Lagets holdning

Sesongen har begynt litt merkelig. Ikke slik vi er vant med. Jeg tror dog at vi har funnet selvtillitten vår igjen og vi begynner å gjøre ting riktig. Vi håper å kunne forbedre oss hver uke og sitte igjen med alle tre titlene på slutten av sesongen.

Rolle som innbytter

Som Barcelona-spiller må man alltid være forberedt og klar. Når du spiller på det beste laget i verden må man ta de sjansene man får og hjelpe laget. Jeg følte meg veldig bra mot Inter. Når jeg byttes på tenker jeg bare på å gi 100% på banen.

Midtbanen

Som regel er det mange like spillere på midtbanen, men min rolle er veldig forskjellig fra de andre. Jeg gjør mer i både angrep og forsvar. Jeg løper litt mer og dekker større områder av banen. Jeg har andre evner enn Arthur, Busquets og De Jong. Ivan (Rakitic) er litt mer som meg, men vi er likevel forskjellige.

El Clásico

Real Madrid er alltid sterke. De har mange gode spillere og gjort gode signeringer. De er vår nærmeste og sterkeste rival.