Alexis Sánchez har, naturligvis, vært et hett navn foran oppgjøret med Inter.
Den tidligere Barcelona-vingen har pratet varmt om sin tid på østkysten i Spania og de han delte klubb med før.

– Da jeg ankom Barca var det snakk om at det var det beste Barcelona noensinne. Guardiola som trener med Messi, Xavi og Iniesta. Mange av de som var der spiller ikke lenger nå, men det er flere igjen. Du hadde også Puyol. Han er den beste kapteinen jeg har hatt i min karriere. Han var fantastisk. Det var noe spesielt, og det lærte meg fotball på en annen måte.

Alexis var på motsatt banehalvdel i utslagsrundene forrige sesong i CL, da med Manchester United, og han lærte en ting da.

– De er veldig sterke på hjemmebane. Hvis vi får noen sjanser er vi nødt til å score dem. Med United misbrukte vi et par sjanser, så scorer de på sine neste to. Før du vet det ligger du under 3-0. Skal du slå Barcelona er du nødt til å sette de store sjansene, sa chileneren til pressen foran oppgjøret.

Også Inters kaptein hadde gode ord om den gamle Barcelona-kapteinen.

– Jeg likte Puyol veldig godt. Jeg så opp til hans konkurranseinstinkt der han kjempet i hver kamp. Det var heller aldri noe tull og tøys, han oppførte seg nobelt, og det er en av grunnene til at han holdt så lenge og er en av de beste forsvarsspillerne i historien, sa Godín.

Dessverre må Barcelona klare seg uten El Capitán når Inter gjester Camp Nou i morgen kveld.