Tirsdag kveld reiser Barcelona til Dortmund for å spille første kamp i Gruppe F når vi nok en gang skal ut å jakte europas gjeveste trofé.
Barcelona kommer rett fra en sterk 5-2-seier mot Valencia i helgen etter en dårlig start i ligaen. Håpet er at vi nå tar med oss en god dose selvtillit til Tyskland foran det som mest sannsynlig blir gruppespillets vanskeligste kamp.

Formsterkt Dortmund

Dortmund har hatt en god start på sesongen i Tyskland med 3 seiere på 4 kamper og kommer rett fra en 4-0-seier mot Bayern Leverkusen. Klubbens toppscorer er en gammel kjenning av Barcelona, det er nemlig Paco Alcácer som leder rekkene i Dortmund med 5 mål. Kanskje enda viktigere blir det å stoppe Marco Reus bak og Jadon Sancho, duoen har bidratt med 5 mål og 4 assist i seriestarten.

Lagnyheter

Gladnyheten er at Barça har med seg verdens beste spiller til Tyskland, Messi er tilbake i troppen, det er også keeper Neto. Dembélé og Umtiti er fortsatt skadet.

Lagnyheter for Dortmund

Nico Schulz og Thorgan Hazard har slitt litt med småskader i serieåpningen, men Dortmund-stallen er mer eller mindre skadefri foran møtet med FC Barcelona.

Kampfakta

Hvem: Borussia Dortmund – FC Barcelona
Hvem: Champions League, gruppe F, runde 1
Hvem: Signal Iduna Park, Dortmund, Tyskland
Hvem: Tirsdag 17. September 21:00
Hvordan: Viasport 1, Viaplay