En av verdens beste målvakter får ikke spille for landslaget sitt, og hovedpersonen legger ikke skjul på sine følelser.

Mer enn god nok

Marc André ter Stegen er å regne som en av de beste målvaktene i verden. Han har gjentatte ganger blitt nominert til «Best Goalkeeper» i FIFAs «The Best» årlige kåring. Han spiller åpenbart fast for FC Barcelona og leverer solide prestasjoner uke etter uke. Dessverre for ter Stegen står Maneul Neuer i veien.

På nedgang

Manuel Neuer var lenge anerkjent som den beste målvakten i verden. Han hadde et skyhøyt nivå og var ikke bare lynrask i redningene, men aggressiv og bestemt i rollen som sweeper keeper. Når Guardiola var i Bayern, tok Neuer helt av. I de siste sesongene har Neuer dog vært plaget med skader og har ikke sett ut som seg selv. I kampen mot Nederland slapp han inn fire mål da Tyskland tapte 2-4. Han vil mest sannsynligvis starte mot Nord Irland også.

Frustrert

Marc André sier selv:

— Selvfølgelig blir man litt sprø av det. Man gjør sitt beste, men er likevel ikke der man skulle ønske at man var.
— Jeg har mine prioriteringer. Jeg vil bli førstevalget for landet mitt. Det er ikke lett, men tålmodighet er en del av det å være fotballspiller.

Ter Stegen ble også spurt om han angrer på valget om å dra utenlands for å spille, ettersom Neuer har blitt værende i Tyskland og får mer oppmerksomhet hjemme sammen med Bayern.

— Nei det gjør jeg ikke. Jeg har blitt en bedre spiller av å spille utenlands.

Kilde: as.com