Styremedlemmene har i dag hatt møte angående flere overgangsobjekter. Et av dem skal angivelig være Ivan Rakitić.
Klubbens styre har sittet i møte gjennom hele dagen for å legge en slagplan for overgangsvinduets siste dager. Flere journalister hevder at de viktigste temaene var Neymar, Raktic, Rafinha og Dembélé.
Ryktene rundt Ivan Rakitic har virkelig fått momentum etter at kroaten har måttet nøye seg med å varme benken i de to første seriekampene. Etter sigende skal Juventus være klubben som er mest interessert i å signere midtbanespilleren.
Den troverdige ESPN-journalisten Moisés Llorens hevder at den italienske storklubben ønsker å sende en annen spiller motsatt vei som en del av avtalen, men at Barcelona kun er interessert i et rent salg.

Neymar-sagaen er ikke over

De siste dagene har det også sett ut som at en potensiell Neymar-overgang blir mindre og mindre sannsynlig. Rapporter fra Frankrike har hevdet at forholdet mellom brasilianeren og klubbens styre har bedret seg betraktelig i den siste tiden. Likevel uttalte PSG-trener Thomas Tuchel i går at Neymar ville spilt fra start i gårsdagens kamp dersom saken var løst.
Sagaen har imidlertid fått enda en vri da Mbappé pådro seg en skade under kampen, noe som ifølge SPORT kan bety at overgangen blir enda mer komplisert.
Hva tror du skjer i løpet av overgangssvinduets siste dager?