Argentineren kan bli spilleklar til helgens kamp mot Betis.
Messi var tilbake på treningsfeltet med resten av laget under kveldens treningsøkt. Kapteinen har vært ute med en muskelskade i leggen som han pådro seg i starten av inneværende måned.
Han har derfor gjennomført et individuelt program de siste ukene for å returnere fra skaden, og flere videoer på sosiale medier har vist Messi i forskjellige intensive treningsdriller.

Kan bli spilleklar til helgen

Under forrige helgs kamp mot Athletic Bilbao var det tydelig at Barça slet i argentinerens fravær, og laget maktet ikke å skape stort mer enn fattige to skudd på mål i løpet av kampen. I tillegg er Suárez og Dembélé ute med skader, noe som gjør behovet for kapteinen enda større.
Og nå kan det se ut som at Messi blir spilleklar til søndagens kamp mot Real Betis på Camp Nou, men klubben vil nok vente med en eventuell friskmelding til nærmere kampdag.

Juvenil A-talent med på førstelagstrening

En annen gladnyhet er at stortalentet Ansu Fati deltok på sin første trening med førstelaget. 16-åringen fra Guinea-Bissau har herjet i angrep for klubbens U19-lag og har dermed fått sjansen til å trene med resten av Barça-stjernene. Fati signerte en ny kontrakt med klubben i sommer som strekker seg til 2022, i tillegg til en opsjon på ytterlige to år.