På dagens pressekonferanse snakket Barças sportsdirektør om Dani Alves og svarte på spørsmål om Cuadrado.
Nok en gang gjorde Andoni Zubizarreta det klart at Dani Alves er en del av planene til klubben, selv om han ikke kunne garantere for brassens fremtidsplaner.

– Alves har en kontrakt med oss. Vi har ingen informasjon, fra hans agent eller spilleren selv, som gjør at vi tror at ting vil endre seg, men dette er fotball og alt kan endre seg. Vi forholder oss til ham som med alle andre spiller i troppen. Da han kom tilbake fra VM hadde han en helt normal samtale med sin trener.

Sportsdirektøren fikk også et direkte spørsmål om en mulig signering av colombianske Juan Guillermo Cuadrado, og forlot spørsmålet relativt åpent.

– Vi kan bare nyte de spillerne vi får tak i. Vi er svært fornøyde med de spillerne vi har, men hvis vi fortsatt kan forbedre troppen, så vil vi gjøre det. Vi jobber alltid for at treneren skal ha den beste troppen, med de beste mulige alternativene. Fotballen er en usikker verden, og vi har fortsatt tid igjen før overgangsvinduet stenger.

Barças sportslig visepresident, Jordi Mestre, fikk også spørsmål om klubben fortsatt hadde penger igjen til å signere spillere som Cuadrado.

– Hvis trenerstaben spør oss om å forsterke, så vil kunne bruke de midlene vi har tilgjengelig. Det er fortsatt lenge igjen av overgangsmarkedet.