Carles Pérez fra Barça B imponerte mot Vissel Kobe, men understreker at han vil være tålmodig.
Vingen kom innpå før andre omgang i treningskampen mot Vissel Kobe. Pérez tok virkelig vare på sjansen og noterte seg for kampens to eneste scoringer.
Spanjolen har vært en nøkkelspiller på B-laget over lengre tid, og nå er han er lysten på å bli flyttet opp til førstelaget. Likevel presiserer tomålsscoreren at han vil være tålmodig og ta vare på de mulighetene han får:

— Jeg er her for å ta vare på mulighetene jeg får, men for øyeblikket er jeg en B-spiller. Vi vet ikke hva som vil skje, men jeg skal fortsette å gjøre jobben min og hjelpe laget.

Økt konkurranse om plassene

Med kjøpet av Antoine Griezmann, og flere angrepsspillere som er sulten på å vise hva de er gode for, er det liten tvil om at Pérez må gripe de potensielle mulighetene han vil få.
I skrivende stund består troppen av angrepsspillerne Messi, Suárez, Griezmann, Dembélé, Coutinho og Malcom. Til tross for at både Coutinho og Malcom kan forsvinne vil det fortsatt vanskelig å markere seg for Pérez. Likevel er vingen optimistisk:

– Dersom man jobber hardt og gjør det bra ute på banen, vil det skje gode ting. Det er klart at for å være det beste laget i verden må du signere de beste spillerne.

Tror du Valverde vil gi muligheten til Carles Pérez kommende sesong?