Den nederlandske legenden er en stor kandidat for jobben som den neste direktøren på La Masia.
Ryktene har gått omkring klubben om at det bare gjenstår noen få detaljer før nederlenderen offisielt skal bli annonsert som den neste direktøren av akademiet, og klubben håper på å annonsere det innen neste uke. Silvio Elias er forventet å være der for den offisielle signeringen, han gjorde det samme da Victor Valdes ble bekreftet som den nye treneren til Juvenil A.
Akkurat for øyeblikket så ser Kluivert ut som den største kandidaten for jobben. Han jobbet sist som assistenttrener for det Kamerunske landslaget, og kontrakten hans der har kommet til en ende, og han har nå lyst til å ta hovedansvaret til La Masia.
Hvis Kluviert kommer, da kommer han ikke alene. Da ser det ut til at Xavi Roca, en tidligere Barça spiller som kjenner strukturen til akademiet godt, og muligens Álex García jobber under han. Garcia har blitt linket til en lignende rolle tidligere, og hvis han tar jobben så vil han være assistenten til både Kluivert og Roca. Under denne trioen så er det tre personer som skal jobbe som koordinatorer: Jordi Roura (Barça B), Aureli Altimira (Juveniles og Infantiles), og enda en person som skal bli med i akademiet for å overse lagene som spillere syverfotballagene.
Uansett hvem den nye direktøren blir, så må de også snakke med Guillermo Amor og Bakero om posisjonene i akademiet. En stor del av ellever og syver lagene mangler hovedtrenere for neste sesong.
Hva tenker dere om en mulig retur fra Kluivert? Tror dere at dette kan ha en positiv effekt på La Masia?