Brasilianeren røk uklar med styret og forlot klubben for tre år siden, men nå kan en retur til Catalonia ligge i kortene.
Når man ser Alves herje med sine motstandere i sommerens Copa América, er det lite som tyder på at Barcelona-legenden er fylt 36 år. For tre år siden forlot backen Camp Nou etter å ha havnet i flere konfrontasjoner styret i klubben. Siden den gang har brasilianeren lagt bak seg ett år med Juventus og to år med PSG.
Et par timer etter å ha ledet Brasil til en komfortabel 5-0-seier mot Peru som kaptein, bekreftet han på sosiale medier at han hadde spilt sin siste kamp for den franske seriemesteren. Alves skrev imidlertid ikke noe om sine fremtidsplaner, noe som har satt fart på ryktene.

Mulig retur til Camp Nou?

Ifølge Garard Romero og RAC1 skal Barcelona ha blitt tilbudt Alves sine tjenester for neste sesong. Videre hevder Romero at klubben vurderer situasjonen og studerer andre alternativer, samt at klubbens styre ikke har utelukket muligheten for å hente backen tilbake til Camp Nou.
Dersom vi igjen skal se Dani Aves og Messi rundspille motstandere langs sidelinjen er det nok rimelig sikkert at klubben på kvitte seg med enten Sergi Roberto eller Semedo, og ryktene om et potensielt salg av sistnevnte kan få bensin på bålet igjen.
Ønsker du å se Dani Alves tilbake i Barça-drakten?