Ifølge SPORT avviser klubben at det finnes en avtale med franskmannen om kompensasjon.
Adrien Rabiot var lenge ryktet til Camp Nou, både før og etter at det ble bekreftet at han ikke kom til å signere en ny kontrakt med PSG. Midt i Rabiot-hysteriet i media satt Barcelona inn støtet for Frenkie de Jong, noe som gjorde at en tiltenkt overgang for PSG-spilleren overflødig.
De fleste trodde nok at vi var ferdig med å høre om den langhårete franskmannen i Barça-sammenheng, men nå har altså ryktene begynt å gå om en klausul i en skriftlig avtale som partene angivelig tidligere har inngått.

Avviser ryktene

Det var en artikkel som Sky Sport Italia publiserte for et par dager som satte fart på ryktene. I artikkelen blir det antydet at Rabiot hadde inngått en avtale med Barcelona som ga spilleren rett på kompensasjon dersom klubben ikke endte opp med å signere ham.
Artikkelen sier ikke noe om størrelsen på eventuell kompensasjon, men ifølge SPORT avviser kilder tett til styrerommet i Barcelona at det finnes noen avtale mellom partene. Hovedpersonen selv er forventet å annonsere sin nye klubb i løpet av de neste dagene.