Det skal ikke være lett å gjøre seg klok på Neymar-sagaen. Nå melder den franske avisen Le Parisien at PSG krever en astronomisk sum for brasilianerens tjenester.
Sagaen rundt den brasilianske superstjernen ser ut til å ta nye vendinger med hver dag som går, og den siste måneden har det kommet både troverdig og mindre troverdig informasjon tett som hagl.
For et par dager siden hevdet brasilianske Globoesporte at et reelt alternativ for Barcelona vil være å betale et sum på omlag 100 millioner euro, i tillegg til å sende én eller flere spillere samme vei som en del av avtalen. Ifølge Globoesporte skal Umtiti, Rakitic og Dembélé være aktuelle navn.
I går rapporterte imidlertid den spanske radiokanalen Cadena SER at agenten til Dembélé var blitt fortalt av klubben at franskmannen forblir i klubben.

Må sprenge banken

Siste nytt i den allerede hektiske overgangssagaen skal være at PSG vil kreve 300 millioner euro dersom brasilianeren skal forlate klubben, altså oppunder 100 millioner euro mer enn hva franskmennene betalte Barcelona i 2017.
Det er den vanligvis troverdige Paris-avisen Le Parisien som melder dette onsdag. Videre hevder avisen at PSG sitt priskrav har som hensikt å tvinge Neymar til å bli værende i den franske hovedstaden, ettersom det er helt urealistisk at noen klubb vil betale den oppgitte summen.
Hva tenker du om utviklingen i Neymar-sagaen?