Barcelona og Valencia skal allerede være enige om et keeper-bytte, men klubbene ser nå ut til å forhandle om flere overganger.
For et par dager siden rapporterte blant annet troverdige RAC1 at Barcelona og Los Che var nære enighet om et reint bytte mellom Jasper Cillesen og Valencia sin brasilianske målvakt Neto. Den nederlandske sisteskansen hintet i flere intervju mot slutten av sesongen at han ønsket å finne en ny klubb der han kan være førstekeeper, og tidligere har det sett ut som at Benfica skulle bli hans neste klubb.
Men nå ser det altså ut som at den sympatiske nederlenderen forblir i La Liga, og i dag rapporterte Mundo Deportivo at Valencia-representant Mateu Alemany var i Catalonia for å avslutte forhandlingene.

Forhandler om flere spillere

Valencia ser likevel ikke ut til å nøye seg med å hente én spiller fra sine rivaler i nord. I følge den Valencia-baserte avisen Superdeporte skal Marcelinos menn også være interessert i å skaffe seg signaturen til Denis Suárez og Rafinha. Sistnevnte fikk nettopp det grønne lyset av Barcelona sitt medisinske apparat, noe som gjør at en eventuell medisinsk test kan gjennomføres.
Det ser likevel ut til at Denis Suárez er nærmest en overgang til Valencia. Spanjolen sitt halvårs-lån til Arsenal var preget av skader og han har dermed ikke spilt mer enn fattige 95 minutter for London-klubben. Både Marcelino og spilleren selv skal være interessert i å bygge videre på det gode samarbeidet dem imellom i Villareal for et par år siden.
Hvilke overganger håper du blir en realitet?