De siste dagene har tilsynelatende absurde rykter svirret rundt en potensiell Neymar-retur til Catalonia. Nå heller en anerkjent journalist bensin på bålet.
For snaue to år siden var den brasilianske journalisten Marcelo Bechler den første til å rapportere at driblefanten var på vei til Paris. Nå mener samme mann at en overgang blir mer og mer sannynslig. Det er vanskelig, men ikke umulig, hevder han. Det var under en sending hos den brasilianske tv-kanalen Esporte Interativo at Bechler fortalte det han vet om situasjonen. Han hevder også å vite at Neymar har fortalt sine nærmeste i Paris at en overgang vekk fra den franske hovedstaden er en reell mulighet.

Flere utfordringer

Folkene som er med Neymar til daglig skal angivelig også være pessimistiske med tanke på fremtiden hans i Frankrike. Men det er også flere faktorer som peker mot en eventuell retur for brasilianeren, blant dem et kommende søksmål fra spanske skattemyndigheter, samt forholdet hans til klubbens styre. I tillegg vil Barcelona måtte finne en måte å finansiere en potensiell overgang, der et av de heteste ryktene har vært en byttehandel som inkluderer Ousmane Dembélé.
Ønsker du å se Neymar tilbake i Barça-drakten neste sesong?