Lionel Messi og Luis Suárez har til sammen scoret 57 mål i serien denne sesongen. Det er mer enn 16 andre lag i La Liga.
Det er også andre gang hvor Suárez og Messi tar første- og andreplass på Pichichi-listen. Messi var i år den soleklare vinneren med 36 mål, mens Suárez delte andreplassen med Real Madrids Benzema med 21.
Barcelona har tatt eierskap på Pichichi-troféet de siste årene. Siden 2015/16 sesongen har Suárez vunnet én gang, og Messi de tre siste.

Leder også i Europa

Det er ikke en annen angrepsduo i Europa som slår de to på topp for Barcelona. Med 57 mål mellom dem er det syv scoringer ned til Cavani og Mbappé som står på 50 til sammen, men de har også en kamp igjen å spille av serien sin.
Salah og Mané har for Liverpool hatt en god sesong, men ligger et stykke bak, med 44 mål.

Alle turneringer

Tar vi med Champions League og Copa del Rey også øker tallene til argentineren og uruguayaneren. Messi har scoret 12 i CL og to i CdR, mens Suárez har ett i CL og tre i cupen. Det gjør at Messi, foran finalen i cupen, står på 50 scoringer, dobbelt så mange som Suárez, med sine 25.
De to bestevennene har klatret høyt på Barcelonas toppscorerliste, der Messi troner på topp, mens Suárez har kommet seg opp på en femteplass, kun 18 mål bak Kubala som er på tredjeplass.