Sesongens siste hjemmekamp står for tur når Champions League-jagende Getafe kommer på besøk.
Etter det forferdelige nederlaget på Anfield onsdag blir det spennende å se hvordan både spillerne og fansen reagerer på denne kampen. Serien er avgjort for lengst og i den forstand så har ikke katalanerne noe å spille for, men de har absolutt noe å bevise. Det kan gå utover Getafe som virkelig kriger om en plass i neste sesongs Champions League. Blåtrøyene kommer fra en 2-0 seier mot Girona og har med det tre poengs luke ned til femte og sjette plassen Valencia og Sevilla. Valencia har dog innbyrdes på sin side og Getafe trenger nok poeng på Camp Nou.
Barcelona tapte forrige seriekamp 2-0 mot Celta Vigo med et B-preget mannskap og blir nok å se med et bedre lag på søndag. Barca har aldri tapt mot Getafe på Camp Nou med ni seire og fire uavgjort.

Skader og suspensjoner

Luis Suárez har nylig operert og er ute for resten av sesongen. Ousmane Dembélé og Rafinha er også ute med skade.
For Getafe sin del har de Amath Ndiaye, Vitorino Antunes og Markel Bergara ute med skade, mens Bruno González og Jaime Mata er suspendert.

Fem siste

På de fem siste oppgjørene lagene i mellom har Barcelona vunnet fire av kampene, mens den ene har endt uavgjort. Det har gitt en målforskjell fordel Barcelona på 12-2.
Getafe 1-2 Barcelona
Barcelona 0-0 Getafe
Getafe 1-2 Barcelona
Barcelona 6-0 Getafe
Getafe 0-2 Barcelona

Kampfakta

Hvem: FC Barcelona – Getafe
Hva: La Liga, runde 37.
Hvor: Camp Nou, Barcelona.
Når: Søndag 12 mai 2019. Kl. 18:30
Hvordan: Strive Sports