Den franske avisen hevder at katalanerne har en avtale klar med den franske stjernespilleren til Atletico Madrid.
Antoine Griezmann signerer for Barcelona denne sommeren skriver Le Parisien, gjengitt av alle de største spanske sportsavisene, deriblant Sport. Avisen skriver videre at Eric Abidal har overtalt Griezmann til å godta et lønnskutt for og signere for Barcelona.
Etter denne ukens fiasko i Champions League ligger ikke klubben på latsiden. De intensiverer planene for neste sesong, og der er den franske angriperen igjen hovedaktøren. Noe han også var forrige sommer. Da endte det med at han avslo tilbudet fra den katalanske storklubben. Barcelona har allerede signert Frenkie de Jong, og ifølge bettingselskapene er det lavest odds på at Matthijs de Ligt også signerer for den spanske seriemesteren. En angriper står også høyt på listen, og det er der Antoine Griezmann kommer inn.
Le Parisien hevder at Abidal har holdt kontakten med Griezmann og Co helt siden avtalen gikk i vasken i fjor. Videre skriver de at hovedpersonen selv ønsker seg til Catalonias hovedstad for å vinne flere titler. Ifølge avisen skal Abidal og Griezmann allerede ha blitt enige om avtalen, og en avtale mellom klubbene er det eneste som gjenstår.
Atletico-spillerens utkjøpsklausul er på 120 millioner euro, men denne reduseres til 100 millioner euro fra 1. juli. Den franske avisen avslutter med å hevde at angriperen enten signerer for fire eller fem år.
Hva tenker du om dette? Ønsker du Griezmann velkommen til klubben hvis den franske avisen har rett?