Barcelonas trener insisterer på at han ikke har noe preferanse mellom Coutinho og Dembélé. Med franskmannen tilbake fra skade er konkurransen om plassen på laget tøff for begge spillerne.
Ernesto Valverde begynner å bli lei spørsmålene som gjelder Ousmane Dembélé og Philippe Coutinho og mener at det er likt mellom alle spillerne de har siden alle er veldig gode fotballspillere.
Valverde fortsetter med å fortelle at det alltid har vært slikt:

— Ingen har vært foran noen på noe tidspunkt av sesongen. Det eneste som har skjedd at det er øyeblikk hvor noen spillere spiller og andre ikke. Men det skjer ikke bare i Barcelona. Det skjer med alle lag i verden. Hver spiller må tjene sin plass i laget og finne sin beste form. I dette tilfellet spiller noen ganger Dembélé, noen ganger spiller Coutinho og noen ganger spiller de begge.

Om Dembélé, forteller Valverde at han kun har spilt to La Liga kamper siden returen fra skaden sin og at idéen er at han skal fortsette å få formen sin tilbake.

— Du er aldri den samme etter en skade som før. Du trenger alltid kamper for å finne din plass. Han er en spiller som tilbyr fart, triks, finner rom og er god én mot én.