Den lille argentineren tok en prat med den spanske TV-kanalen Movistar etter 3-0 seieren over Manchester United tirsdag kveld.

Om å slå United:

— Dette var en spektakulær seier, som viser hvem vi er. Vi var litt nervøse i de første fem minuttene, men vi tok senere god kontroll over kampen og spilte fantastisk fotball.

Om målene sine:

— Det var litt flaks at den (første) gikk inn, men jeg traff godt. Den andre var litt mer flaks, men det viktigste var at vi gikk videre fra kvartfinalen noe vi ikke har gjort de siste årene.

Om å korrigere tidligere feil:

— Vi kan ikke komme ut slik vi gjorde i noen Champions League kamp. Vi sa det helt fra begynnelsen, vi kan ikke gjøre livet vanskelig for oss selv, én feil og så er vi slått ut. Det må vi være oppmerksomme på.

Foretrukket lag i neste runde:

— Juventus sitt tap sier alt. Liverpool, Porto, uansett hvem det blir så blir det en tøff kamp. Det er de beste lagene som står igjen.

Om å vinne «The Treble»:

— Vi tar steg etter steg, litt etter litt. Nå vi gjøre oss ferdig med La Liga som er vi i god rute til å vinne, vi kan ikke slappe av. Etter det kan vi tenke på semifinalene.