Barcelona tok som kjent første stikk på Old Trafford i kvartfinalen av Champions League forrige onsdag. Det viktige bortemålet kom tidlig i kampen. Etter nesten 50 trekk innad i laget serverte Messi sin angrepsmakker Suárez inne i feltet, som fikk headet via Luke Shaw og i mål.
I morgen kveld møtes lagene på ny, denne gang på Camp Nou. I den forbindelse har vi tatt oss en prat med sjefsredaktør i Uniteds skandinaviske supporterklubb, Dag Langerød.
Først og fremst, hvordan er det å få Solskjær som permanent sjef i ditt kjære United?
Helt personlig er det nesten uvirkelig. For Supporterklubben er det helt fantastisk. På 90- tallet ble det Solskjær- og norsk feber med mange nordmenn i United, og nå ser vi at Solskjær har gitt alle et nytt håp. I tillegg har det sørget for at veldig mange som bare har vært glade i United også har blitt medlemmer av Supporterklubben.
Jeg mener at valget var helt rett.
Så er det absolutt mange argumenter for at for eksempel Mauricio Pochettino, og skulle man satt opp en liste over kvaliteter en manager må ha eller hva han kan vise til, så er han foran Solskjær på flere punkter.
Vi ville imidlertid ikke hatt noen garanti for suksess uansett hvem som styrer klubben. Det vet vi etter å ha hatt den største suksessgarantisten i moderne fotball, José Mourinho. Vi vet heller ikke om Solskjær kan få United tilbake i toppen og til topps igjen, men det vet vi altså ikke om Pochettino eller andre ville klart, heller.
Det vi imidlertid nå har er en manager som vet nøyaktig hva United bør handle om, og han vil forsøke å bygge klubben basert på den filosofien som sørget for at alle United-fans ble glade i klubben. Jeg har også snakket med Solskjær såpass mange ganger, også off the record, at jeg blir overrasket om han ikke gjør en del av de valgene som faktisk må tas med tanke på utvikling og sammensetting av spillerstall.
Hvordan syns du trenerskiftet har påvirket laget, fansen og klubben generelt?
Totalt sett: Helt fantastisk.
Da jeg skrev dette lørdag var det ingen andre lag som hadde tatt flere poeng i ligaen siden han kom enn United, selv om City hadde en kamp til gode og kunne passere oss søndag. Men at United, der vi var, faktisk har holdt følge med dem er helt vanvittig. Det har blitt borteseirer mot Arsenal, Chelsea og Tottenham og «mirakelet i Paris».
Så har vi absolutt møtt hverdagen, men husk at United i snitt faktisk er Englands bare 5.beste lag etter at Sir Alex ga seg. Vi hadde ikke spilt en kvartfinale i Champions League siden David Moyes var der sesongen etter at Sir Alex hadde fått oss dit.
Så selv om formen har vært variabel i det siste så er totalen intet annet enn fantastisk. Så vet alle at det vil ta tid å rette opp de feilene som er blitt gjort. Det viktigste for United-fansen fremover er tålmodighet. Det viktigste for United som lag er å treffe på overgangsmarkedet.
Hvordan ser du for deg at United angriper overgangsmarkedet til sommeren – om laget klarer å kvalifisere seg for Champions League til neste sesong? Hvilke tre spillere står øverst på din ønskeliste?
Alltid vanskelig å svare på dette. Solskjær har snakket om å ta tøffe valg, og de siste årene har vist at troppen ikke er god nok. Noen nøkkelspillere har heller ikke vært stabile nok. Jeg forventer en del skifter og at det fort brukes 200-250 millioner pund.
Ønskespillere? Tja, Napolis Koulibaly på stopperplass, en høyrekant, Jadon Sancho har vært ok eller god de gangene jeg har sett ham, selv om han er ung, men jeg er mest spent på den sentrale midtbanen. Declan Rice fra West Ham er blitt koblet til klubben, Paulo Dybala kan kanskje være tilgjengelig fra Juventus som et mer offensivt alternativ, Bruno Fernandes fra Sporting nevnes av mange, men jeg har ikke sett ham så mye, men de fleste er enige om at United har hull på høyreback, stopperplass, sentral midtbane og en ubalanse i angrepet, hvor det i mange år har vært mangel på en ordentlig høyrekant.
Paul Pogba – en fantastisk fotballspiller på sitt beste men som også til tider kan være ustabil i prestasjonene. Hvor spiller den nybakte verdensmesteren kommende sesong?
Jeg vil tro United. Det er ingenting annet som er signalisert utad, selv om Real Madrid har satt i gang sitt propaganda-apparat med media, Zidane og Real-spillere som skryter av ham. United har imidlertid foreløpig vært klare på at han ikke selges, Solskjær skal også ha et bra forhold til ham, så inntil jeg faktisk ser det så tror jeg ikke at «Pogba til f.eks. Real Madrid» blir et av de tøffe valgene Solskjær plutselig tar.
Ut i fra dine forventinger til United før sesongen – hvor langt unna har prestasjonene vært?
Langt unna. Vi tok en relativt grei 2. plass i fjor, selv om vi ikke var veldig gode på våren. Problemene med Mourinho var imidlertid tidlig i gang, vi havnet bakpå tidlig og etter hvert ble det kun et spørsmål om han ble sparket tidlig eller først når topp 4 ble umulig.
At vi nå, etter fire mnd med Solskjær faktisk kan bli nummer fire er egentlig utrolig, med tanke på at vi lå 11 poeng bak topp 4 da han kom inn.
Vi må (dessverre) snakke litt om kampen forrige onsdag. Hva sitter mest igjen – skuffelsen over resultatet eller gleden av å se United spille Barcelona såpass lavt i banen over så lange perioder?
Det er ikke enten eller. Det blir begge deler. Det var absolutt ok å se at Scott McTominay og Fred stod frem mot såpass god motstand, men samtidig var United veldig langt unna å skape store sjanser, og det er ingen fotballkamper som vinnes mellom 16-meteren.
United har imidlertid et naturlig mål om å nærme oss Europa-toppen igjen. Dermed er fremtiden til en viss grad viktigst, og da tar jeg med meg en ok prestasjon og tenker at hvis vi treffer på 2-3 signeringer i sommer og enda mer tid sammen på treningsfeltet så kan vi kanskje nærme oss enda litt mer neste sesong.
Hvordan ser du for deg sjansene til United før returoppgjøret på Camp Nou? Står det skrevet i stjernene at United og Solskjær skal lykkes på arenaen de vant turneringen på for 20 år siden?
Nix. Det står ingenting i stjernene. Det er ingen lag som har rett til noe som helst. Det har vært litt sånn at en del United-fans forventer at United vinner 5-0 og skal vinne alt mot lag som Bournemouth eller West Ham, men det er ikke sånn moderne fotball fungerer. Det må presteres hele veien.
Barcelona er vel også ganske mye bedre hjemme enn borte, egentlig, så jeg vil si at sjansene er små. Men: Håpet og drømmen om en skrell tar ingen fra meg eller en del United-fans. En ball i bakrom etter 30 sekunder, en felling, et rødt kort eller et skudd i hånda på en Barcelona-forsvarer som VAR dømmer straffe på – mye kan skje.
Men om Barcelona hadde spilt ti hjemmekamper mot United på rad nå så ville de nok vunnet flertallet av dem, og kanskje ikke tapt så mange. Vi skulle nok hatt med oss 0-0 eller 1-1 i stedet.
Luke Shaw ble hentet for en god slump med penger tilbake i 2014, men ikke fått vist
sitt fulle potensiale før nå etter ansettelsen av Solskjær. Hvordan løser United den
floken, ettersom venstrebacken er suspendert til returoppgjøret?

Det blir nok Diogo Dalot som får ansvaret, siden Ashley Young er tilbake på høyrebacken etter å ha vært suspendert mot West Ham i helga. Dalot har spilt venstreback i Europa før. Jeg mener han faktisk debuterte i Champions League der for Porto borte mot Liverpool forrige sesong da det ble 0-0.
Jeg blir overrasket om det blir enkeltspillere som avgjør denne kampen. Det handler nok mer om hvordan lagene kollektivt fungerer, og for United handler det nok da om hvordan vi forsvarer oss og hvor presise og hvor mye kvalitet det blir i overgangsspillet vårt.
Hvordan tror du United går ut på Camp Nou? Vil de være avventende og tålmodig, eller kommer de til å gå rett i strupen på katalanerne?
Jeg tror Solskjær vil ha på plass en trygg defensiv, og så hugge med kvalitet når sjansen byr seg. United leverte et par gode kamper på det tidligere under Solskjær, men kvaliteten da var en helt annen enn det vi har sett den siste tiden.
Hvis du kunne valgt tre spillere fra Barcelona til å bære United-drakta de kommende sesongene – hvem ville det vært?
Tja, dette er ikke veldig gjennomtenkt, men hvis det er greit for dere at vi overtar Messi, Dembélé og Umtiti så tar jeg gjerne dem. Messi er åpenbar for alle, mens de to sistenevnte fortsatt har en del år foran seg vs. for eksempel Suarez og Pique (selv om det som United- fans ville vært bortimot umulig å bli glad i Suarez)
Avslutningsvis – hva blir resultatet, og hvem står for scoringene?
Drømmeren i meg: 0-1, Pogba til Rashford, mål og seier på straffer.
Realisten: 2-0, to av Messi eller ett av Messi og en eller annen fyr som får ballen 45 grader tilbake og scorer etter et løp inn i feltet. Siden alt da vil være avgjort med 3-0 sammenlagt så faller intensiteten og det blir ikke ville sifre.
Vi ønsker å takke Dag Langerød for at han kunne stille til intervju i en ellers så travel hverdag, og ønsker han og alle United-supportere lykke til i morgen.