Tabelltopp Barcelona skal besøke tabelljumbo S.D Huesca lørdag ettermiddag etter en seier borte mot Manchester United i Champions League.
Situasjonene til lagene er det helt stikk motsatte, der hvor Barça er på vei til å sikre sitt tittelen så kommer mest sannsynlig hjemmelaget til å ryke ned ved sesongslutt. De har ikke vunnet en eneste kamp siden de slo Sevilla den 2. Mars for ca. fem uker tilbake, og har til da spilt uavgjort to ganger mot Celta Vigo og Levante, men har også tapt tre kamper mot Getafe, Alaves og Real Madrid i sine fem siste kamper. Dette er et lag som er desperat etter en seier, og leter en overraskelse mot et lag som er i en mer komfortabel posisjon.
Før kampen så mangler begge lagene noen spiller pga. skader eller suspensjoner. Hos Barça så er Rafinha og Vermaelen ute med skader, Pique og Suarez er ute grunnet suspensjoner. Ingen andre hos Barcelona er i fare for å bli suspendert i neste kamp. På den andre siden hos S.D Huesca så er Insua, Miramon, Akapo og Luisinho ute med skader, de har ingen spiller som er ute med suspensjoner eller i fare for å bli suspenderte.
Tror dere Barça går på en smell på Lørdag, eller forventer dere en komfortabel seier?
Hvem: S.D Huesca – FC Barcelona
Hva: La Liga, Runde 32
Hvor: El Alcoraz, Huesca
Når: Lørdag 13. april, kl. 16:15