Matthijs de Ligt reiste til Torino i går kveld, og kommer angivelig til å skrive under for Juventus i løpet av kort tid.
Søndag ettermiddag spilte det unge stoppertalentet hele kampen for Ajax, da PSV ble beseiret 3-1 hjemme på Johan Cruyff Arena. På tribunen satt ungguttens agent, Mino Raiola, sammen med to Juventus-representanter. Rett etter kampen skal Matthijs de Ligt ha reist til Torino med Raiola og de to Juventus-representantene.
Nyheten kommer som et sjokk, da flere medier senest i går spekulerte i at Ajax og Barcelona hadde blitt enige om en overgang for spilleren. Det er ikke oppgitt hvor mye Juventus betaler for den unge Ajax-kapteinen, men trolig har italienerne lagt inn et bud som Barcelona ikke er i stand til å matche.
Oppdatert: Aprilsnarr! Som flere skjønte var dette (heldigvis) kun en aprilsnarr. Situasjonen med de Ligt er fortsatt uavklart, og som resten av dere venter vi i spenning. Vi kan garantere at du ikke vil lese mer «fake news» her på blaugrana.no – hvert fall ikke før til neste år.