Dersom du skulle blir rastløs som følge av mangel på klubbfotball de neste 10 dagene, er du kommet til rett sted. Her er oversikten over landskampene der Barça-spillere er involvert.
Til tross for at prominente landslagsspillere som Suárez og Dembélé ikke er med i sine respektive lands tropper grunnet skader, er det mange som skal i aksjon i løpet av den neste uken:

Lionel Messi

Messi er én av dem som er tilbake i landslagsdrakten. Argentineren er tilbake i troppen til Albiceleste etter å ha tatt en lengre pause etter sommerens VM. Laget trente på Real Madrid sin treningsanlegg, Valdebas, før fredagens kamp mot Venezuela på Wanda Metropolitano. Journalister som var tilstede rapporterte at Messi sto over deler spill-delen av treningen, trolig grunnet en blanding av hvile og frykt for unødvendige skader. Det er forventet at Messi vil spille fredagens kamp, men at han vil stå over når de blåhvite gjester Tangier til treningskamp mot Morokko på tirsdag.

Marc-André ter Stegen

Den sympatiske målvakten ser igjen ut til å måte finne seg i å spille andrefiolin igjen ettersom Manuel Neuer igjen er en del av troppen, til tross for at Joachim Löw har kvittet seg med en del av den eldre garde i Mats Hummels, Thomas Müller og Jérôme Boateng. Under uttaket av troppen hadde den tyske landslagstreneren følgende å si om keeper-situasjonen:

— Jeg har ikke endret min mening i det hele tatt – Neuer er min målvakt. Jeg sa det i november, og jeg gjentar det: han er vår nummer én og vår kaptein.

Löw har likevel hintet om at ter Stegen vil få en velfortjent sjanse til å vise seg fram. Die Mannschaft starter uken med treningskamp mot Serbia i Wolfsburg, før de spiller sin første kvalifiseringskamp til EM 2020 når de møter Jasper Cillessen og Nederland på søndag.

Busquets, Alba og Sergi Roberto

Barcelonas representanter på det spanske landslaget starter sin kvalifisering til EM mot ingen ringere enn bønda i fra nord når de verter Norge på Mestalla på lørdag. Denne kan du ikke miste! La Roja fortsetter så mot Malta på tirsdag. Carles Aleñá er i troppen til U21-laget som møter Østerrike og Romania.

Samuel Umtiti

Den karismatiske stopperen fikk noe overraskende plass i den franske troppen like etter å ha kommet tilbake fra langtidsskade. Flere, inkludert underskrevne, hadde nok trodd at monsieur Lenglet ville få sjansen etter imponerende spill, men to ukers hvile er heller ikke dumt. Les Bleus starter sin reise til EM når de møter Moldova på fredag, før de får et gjensyn med Island på mandag. Todibo er en del av den franske U20-troppen som møter USA, Argentina og Sør-Korea.

Arthur og Philippe Coutinho

Tite sin mannskap skal spille to treningskamper i løpet av landslagspausen, og det vil være en god mulighet for Arthur til å fortsette å imponere i den gule trøyen, mens Coutinho vil få en avledning til å få et avbrekk fra misnøyen i Barcelona.

Ivan Rakitić

Arbeidshesten Rakitic er som vanlig del av den kroatiske troppen. VM-finalistene verter Aserbajdsjan i Zagreb på torsdag. Deretter venter enda en kvalifiseringskamp når de møter Ungarn til dyst på søndag.

Nélson Semedo

Semedo er tilbake i portugal-troppen etter å ha vist gode tendenser for Barcelona over lengre tid. Portugiserne møter Ukraina på fredag og Serbia på mandag, begge kvalifiseringskamper til EM 2020.

Jasper Cillessen

Verdens beste reservekeeper vil igjen være en viktig brikke på et spennende Oranje-lag når de møter Hviterussland på torsdag. Den ordentlige godbiten kommer når de møter Tyskland til storkamp på Johan Cruyff Arena i Amsterdam på søndag.

Arturo Vidal

Den hardtarbeidende chileneren er som vanlig med i landslagstroppen som denne gangen møter Mexico og USA, der begge kamper spilles i USA. Det blir mer enn nok reising før Vidal er tilbake i Barcelona.
NB! Vermaelen og Murillo er også del av sine respektive lands tropper.