I formiddag bekreftet Barcelona på sine nettsider at de har terminert kontrakten til Sergi Samper (24), og i den anledning vil det bli holdt en pressekonferanse på Ciutat Esportiva Joan Gamper i morgen formiddag.
Samper debuterte for Barcelonas førstelag i 2014/15-sesongen mot Apoel i Champions League. Til sammen fikk han 13 kamper for førstelaget, fordelt på de siste fire sesongene. Selv med så få kamper har han vunnet både Champions League, La Liga, Copa del Rey, Spansk supercup samt VM for klubblag.
I sesongen 2016/17 spilte Samper 23 kamper på lån hos Granada, mens sesongen etter fikk han fem kamper for Las Palmas før han returnerte til Barcelona på grunn av en alvorlig skade.
Midtbanespilleren har lenge blitt sett på som et stort talent som på sikt kunne spilt seg fast inn på midtbanen til Barcelona, men på grunn av alle skadeproblemene har disse forventingene ikke blitt en realitet.
Iniestas japanske klubb, Vissel Kobe har blitt ryktet av blant annet Marca som Sampers nye arbeidsgiver. Dette er enda ikke blitt bekreftet.
Vi ønsker Samper lykke til videre!