El Clásico nærmer seg med stormskritt og her følger en liten oppdatering på skader og suspensjoner til den viktige kampen.

Barcelona

Barcelona kommer inn i kampen uten suspensjoner. Rafinha er skadet ut sesongen og går følgelig glipp av kampen på lørdag. Thomas Vermaelen har slitt med leggen de siste ukene og ser ikke ut til å bli klar for kampen. De siste ukene har også Arthur og Cillessen slitt med skader. Begge var riktignok tilbake i troppen mot Real Madrid på onsdag, hvor Arthur fikk spille de siste fem minuttene av kampen. Umtiti var tilbake fra skade forrige helg da han spilte 90 minutter i 4-2 seieren over Sevilla. Han satt riktignok på benken under hele kampen mot R. Madrid på onsdag. Det kan bety at Valverde kanskje tenker å bruke han igjen i lørdagens storkamp.

Real Madrid

Real Madrid kommer inn i kampen med suspensjon på midtstopper Nacho Fernández, da han plukket opp et rødt kort i forrige serierunde. Sergio Ramos er riktignok tilbake fra karantene som han sonet forrige helg mot Levante. Ellers er det få skader Real Madrid må hanskes med. Isco er spilleklar igjen etter en tid ute med ryggproblemer. Varane plukket opp en skade i duell med Suárez forrige kamp, men er blitt bekreftet spilleklar. Det betyr at Marcos Llorente er den eneste spilleren fra R. Madrid som går glipp av kampen som følge av skade.