Den lynraske venstrebacken vil fornye kontrakten med FC Barcelona til 2024. Det melder SPORT.
SPORT melder videre at avtalen vil bli offentliggjort innen kort tid, med mindre en sen tvist oppstår. Utenom dette vil forsvarsspilleren fornye kontrakten til 2024, noe som vil gjøre at han mest sannsynlig blir å se i Blaugrana-drakten frem til han legger opp.

Bartomeu tok over forhandlingene

Forhandlingene om Albas kontrakt begynte allerede i november. De har riktignok gått meget tregt og klubbpresident Josep Maria Bartomeu så seg nødt til å gripe inn i forhandlingene for å få hurtiggang på sakene. Alba var etter ryktene ute etter en femårskontrakt, og da Bartomeu innrømmet at kontraktslengden ville bli på fem år har forhandlingene gått meget fort. Alba ønsker å avslutte sin karriere som spiller i Barça.

Viktigheten av Alba

Alba har uten tvil vært den beste venstrebacken i verden denne sesongen. Han står så langt med hele 14 assists i alle turneringer. Barcelona har heller ikke noen direkte konkurrent til Alba i stallen, noe som bidrar til viktigheten hans. Alba har et fantastisk partnerskap med Leo Messi i angrepet, noe som også var en viktig faktor til at Barcelona ønsket å fornye hans kontrakt. Utkjøpsklausulen i den nye kontrakten er ennå ikke kjent.

Er du glad for at Alba fornyer kontrakten? Kommenter under!