Mange vil nok hevde at ter Stegen har vært svakere denne sesongen sammenlignet med forrige sesong, men det er ingen tvil om at laget fortsatt er helt avhengig av tyskeren.
Gårsdagens kamp i Bilbao understreket igjen hvor viktig ter Stegen har utviklet seg til å bli. Med Jordi Alba ute med suspensjon, Arthur ute med skade, og en Messi som tydelig ikke var 100% skadefri, var det igjen duket for at tyskeren skulle vise sin klasse. Til tross for skuffelsen over å ha tapt to nye poeng i serien, kan vi takke ter Stegen for at det ikke ble det første tapet i ligaen på 11 kamper.
I løpet av de 90 minuttene på San Mamés vartet ter Stegen opp med to redninger i ypperste verdensklasse, i tillegg til mange andre gode redninger. Men det var ikke flaks eller tilfeldigheter som gjorde at tyskeren holdt Barcelona inne i kampen: på de siste 34 skuddene mot har MAtS kun sluppet inn fire. På en dag der Messi ikke klarte å utgjøre forskjellen for et tafatt Barcelona, var det målvakten som skulle vise seg å være lagets beste spiller.
Hva synes du om ter Stegen sine prestasjoner?