Den flyvende hollenderen skadet seg på trening, og er satt ut av spill i halvannen måned.
Fredag annonserte Ernesto Valverde troppen til lørdagens Valencia-kamp. En av overraskelsene der var B-keeper Iñaki Peña. Samtidig ble det avslørt at Jasper Cillessen har skadet leggmuskelen på trening, og ikke er spilleklar før litt ut i mars måned.
Cillessen er Barcas keeper i Copa del Rey, og skaden kommer på en ubeleilig tid, ettersom kampprogrammet strammes til. Hvorvidt unggutten Peña (19) blir å se i buret mot Real Madrid er nok svært tvilsomt, men han blir i alle fall med som reservekeeper de neste ukene.
Iñaki Peña er en typisk Barcelona-keeper. Han har gått gradene i klubben siden han var 14 år, og denne sesongen er hans første for Barca-B. De siste ukene har det blitt spekulert i at han muligens blir fast inventar på førstelaget fra sommeren av. Nå blir han fast inventar på førstelagets treninger fremover, og får i tillegg føle hvordan det er å være en del av kamptroppen til den regjerende seriemesteren.
På Barcelonas nettside blir 19-åringen beskrevet som en typisk Barca-keeper. Han er god i dueller og i lufta, og er også svært god med ballen i beina. Unggutten er også ekspert på straffer.
Med Jasper Cillessens skade blir det ekstra mange kamper på Marc-André ter Stegen de neste ukene.

Samper med

Valverde overrasket ikke bare med uttakelsen av Iñaki Peña, men også Sergi Samper var å finne blant de utvalgte. Slik ser troppen ut: Ter Stegen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Coutinho, Arthur, Suarez, Messi, Malcom, Lenglet, Samper, Murillo, Jordi Alba, Prince, S Roberto, Aleñá, Vidal, Vermaelen og Iñaki Peña.
Sergio Busquets er ute av troppen med en suspensjon.
I dag skriver ord-maestroen, Magnus, kampreferatet, så det er bare å glede seg kjære culés.
Hva er din foretrukne startoppstilling?