Valencia kommer på besøk og skal prøve å stoppe Barcelona sin fantastiske form.
Barca er nå inne i sin beste seiersrekke under Ernesto Valverde, på hele åtte kamper på rad med seire. På disse kampene har de blå og røde også bare sluppet inn to mål. De kommer fra en fantastisk seier mot Sevilla i Copa del Rey på onsdag og er stappfulle av selvtillit.
Stappfulle av selvtillit kan man også si at Valencia er. De kommer til Camp Nou etter en fantastisk snuoperasjon mot Getafe i Copa del Rey. Rodrigo sendte Getafe ut av cupen nærmest på egenhånd med sine tre mål hvor to av de var på overtid. Den spanske spissen står nå med fem mål på sine siste fire kamper og han bør absolutt være en mann Barcelona må passe ekstra godt på.

Lagnyheter

Som kjent så vet vi at Samuel Umtiti og Rafinha er ute med langtidsskader og Ousmane Dembélé fortsatt ikke er helt klar for kamp. Samtidig er Sergio Busquets suspendert. For de hvitkledde fra Valencia er Goncalo Guedes og Geoffrey Kondogbia ute med skader, mens Ezequiel Garay er usikker til kampen. Mouctar Diakhaby pådro seg rødt kort mot Getafe og fikk en fire kampers karantene.
Forventede lagoppstillinger:
Barcelona: ter Stegen; Semedo, Piqué, Lenglet, Alba; Rakitic, Arturo Vidal, Arthur; Messi, Suárez, Coutinho.
Valencia: Neto; Piccini, Paulista, Garay, Gaya; Solér, Parejo, Coquelin, Cheryshev; Santi Mina, Rodrigo.

Kampfakta

Hvem: FC Barcelona – Valencia CF
Hva: La Liga, runde 22
Hvor: Camp Nou, Barcelona
Når: Lørdag 2. februar, kl. 18:30