Phillipe Coutinho bidro med to viktige mål mot Sevilla under onsdagens elleville comeback på Camp Nou. Brasilianerens kamp kan markere et vendepunkt for den dårlige formen hans.
Det er ingen hemmelighet at Coutinho har vært langt ifra sitt toppnivå de siste månedene, og til tider har han sett rådvill ut i jakten på å få formen tilbake. Enkelte vil nok hevde at en slik periode uten betydelige bidrag er et tegn på at det er noe mer en form som er problemet. Brassen har også til tider måttet finne seg i å være andrefiolin på vingen med Dembélé og har startet flere kamper på benken, men når franskmannen ble skadet oppsto det en god mulighet for Coutinho til å virkelig spille seg i form.
Etter flere kamper fra start så ikke brassens form ut til å ha noen betydelig stigning, men under CdR-oppgjøret mot Sevilla onsdag kveld så han virkelig ut til å være en del av laget igjen. Det hele startet med at Messi ga ham sjansen fra ellevemeteren etter snaue kvarteret. Coutinho tok vare på sjansen med et hardt skudd som akkurat snek seg forbi Sevilla-målvakt Soriano, og i andre omgang omsatte han en Suárez-pasning med et nydelig hodestøt. Forhåpentligvis kan målene markere et vendepunkt for Coutinho.
Etter kampen hadde han følgende å si i intervju-sonen på Camp Nou:

— Det var en spesiell og uforglemmelig kveld. Sannheten er at jeg trengte en slik kamp som dette. Jeg er veldig glad fordi jeg prøvd alt i hver kamp.

Coutinho var også full av lovord for Messi:

— Gesten fra Messi viser hvilken person han er. Alt skjedde der og da og ingenting var avtalt på forhånd. Jeg er takknemlig for at han lot meg ta straffesparket.

Tror dere at kampen vil være et vendepunkt for Coutinho?