Dette er ti av Barcelona sine statistikker halvveis i La Liga.
1. Messi og Suárez har scoret flere mål enn de fleste lagene i La Liga.
Argentineren og uruguayaneren har til sammen funnet nettet 31 ganger så langt denne sesongen. Et antall kun Celta Vigo og Sevilla også har. Resten av klubbene i La Liga har scoret færre mål enn duoen.
2. Messi og Suárez leder racet for å vinne «Pichichi»
Når man har scoret mer mål enn nesten alle klubbene, er det logisk at de også leder blant spillerne. Messi leder an med 17 mål, mens Barcelonas nummer ni er rett bak med sine 14. Skal toppscorer-tittelen ende hos en Barcelona spiller for fjerde sesong på rad? Messi vant den i 2017 og 2018, mens Suárez stakk av med den i 2016.
3. Barcelona mestscorende
Hvis vi tar Messi og Suárez sine 31 mål og plusser på de andre 22 målene ender Barcelona opp med 53 i ligaen så langt. Det er altså langt foran nummer to som er Celta Vigo og Sevilla med sine 31.
4. Største Barcelona seire
Barcelona 8-2 Huesca. I den tredje serierunden fikk Barcelona sin største seier så langt denne sesongen. Ingen andre lag har klart å score åtte mål i samme kamp i ligaen. Andre store seire inkluderer den minneverdige 5-1 seieren over Real Madrid, 5-0 seieren borte mot Levante og 4-0 borte mot Espanyol i det katalanske derbyet.
5. Seks på rad
Ernesto Valverdes lag endte første del av sesongen med seks strake seire. Siden uavgjort-resultatet mot Atlético Madrid har Barcelona slått Villarreal, Espanyol, Levante, Celta, Getafe og Eibar i ligaen. Med første halvdel ferdigspilt står Barça med 13 seire.
6. Defensiv styrke på hjemmebane
FC Barcelona har nå gått tre hjemmekamper uten å slippe inn mål i ligaen. Hverken Villarreal, Celta eller Eibar klarte å score på Marc-André Ter Stegen.
7. Ledere med 43 poeng
Barça har fått et solid forsprang på toppen av tabellen, takket være deres 13 seire, fire uavgjort og to tap. På 43 poeng er de fem foran andreplass Atlético Madrid og ti foran Sevilla og Real Madrid som er på tredje og fjerde.
8. Barça det «snilleste» laget
Barcelona er det laget som har laget færrest frispark av alle klubbene i La Liga så langt denne sesongen, med kun 193. De er også det laget som har fått færrest kort, 34 totalt: 32 gule og to røde.
9. Possesion konger
Ingen andre lag i ligaen har større ballinnehav enn Barcelona denne sesongen. Med et gjennomsnitt på 65,05 % troner de øverst, rett foran Real Betis med 64,99 % og Real Madrid med 60,65 %. Barça er også det laget som har flest pasningsforsøk, hele 12714, hvor 11249 har vært suksessfulle.
10. Klarer Barça å beholde ligatittelen?
Ernesto Valverdes lag er denne sesongens «Vinter vinnere», som vil si at de leder sesongen halvspilt. Barça har alltid klart å vinne ligaen når de har hatt minst to poeng forsprang på andreplassen i denne fasen av sesongen. Vil de klare å vinne sin åttende ligatittel på 11 sesonger?