Den uruguayanske spissen har besøkt byen og ryktene om en mulig overgang til den katalanske storklubben blir bare større.
Maxi Gomez er en av alternativene til å erstatte Luis Suárez på sikt. Etter Munir sin overgang til Sevilla, har Barcelona sett seg nødt til å signere en back-up for «El Pistolero» nå i januar. Maxi Gomez er ung og har allerede god erfaring i La Liga. I sin debutsesong skåret han hele 17 mål, mens han denne sesongen har ni mål og fem assist på 17 kamper. Etter kampen mot Rayo Vallecano på fredag benyttet Maxi Gómez seg frihelgen til å besøke Barcelona. Han la selv ut på sine sosiale medier at han var i den katalanske hovedstaden og dempet dermed ikke ryktene for en potensiell overgang.
Maxi Gómez har en utkjøpsklausul på 50 millioner euro og har allerede vært linket bort i løpet av sin korte Celta Vigo karriere. Klubber fra både Kina og England har vist sin interesse for den 22 år gamle spissen med god grunn. Siden han kom til Celta Vigo har han spilt 53 kamper og skåret 27 mål.
Spissen har dog ikke EU pass og vil dermed være vanskelig å signere for katalanerne nå i januar.
Vil Maxi Gómez være det riktige spissvalget for Barcelona?