Gerard Piqué er en mann som planlegger for fremtiden, slik at han kan bli president for FC Barcelona skal man tro ryktene.
Gerard Piqué er en travel mann. Kosmos Holding har nylig kjøpt fotballklubben FC Andorra som spiller på nivå fem i spansk fotball. Kosmos Holding er et sport- og medieinvesteringsselskap som ble grunnlagt av blant andre vår egen Gerard Piqué og Hiroshi Mikitani, administrende direktør for Rakuten, Inc., i 2017. Rakuten vil nok være et kjent, men ukjent navn for mange. Det er det samme navnet som er på draktene til FC Barcelona siden de ble hovedsponsor i 2016. Rakuten drifter en av de største nettbankene i Japan og drifter i 29 land totalt med e-handel og andre prosjekter. Selskapet blir ofte kalt «Japans Amazon».

FC Andorra

Som en av eierne i FC Andorra, har Gerard Piqué signert den tidligere FC Barcelona-cantenaroen Adria Vilanova til klubben. Det er også planen at Gabri og Albert Jorquera som tidligere har vært trenere i La Másia skal trene i FC Andorra. Gerard Piqé har altså allerede en sportslig plan for klubben og det blir spennende å se hvordan ting utvikler seg i de kommende årene.

Må være borte fra Barcelona i to år

I følge klubbens retningslinjer kan ikke Gerard Piqué være en del av FC Barcelona på to år før han eventuelt ønsker å stille til valg som president. Dette meldes av SPORT. Hans nåværende kontrakt strekker seg til 2019 og vil mest sannsynligvis forlenges en siste gang. Det betyr at presidentvalget i 2021 blir for tidlig, men neste kan være innenfor rekkevidde. Derfor gir det mening at Piqué allerede nå begynner med den mer administrative delen av fotball. I tillegg til Kosmos er Piqué også involvert i andre selskaper og prosjekter. Mest kjent var han en av produsentene for filmen til Antoine Griezmann som fulgte franskmannen gjennom sommeren når han måtte gjøre valg mellom å bli i Atlético Madrid eller signere for FC Barcelona.