Barça spilte en enkel og laber kamp mot Celta Vigo, og sikret seg tre nye poeng.

Første omgang

Det var ingen av lagene som var dominante de første ti minuttene, og det så ut til at kampen skulle fortsette å være jevn. Barça sentret rundt for å bryte opp forsvaret til Celta Vigo. Ballen endte hos Messi utenfor sekstenmeteren. Messi sendte en briljant pasning til Alba. Han sentret tilbake til Messi nesten umiddelbart, keeperen reddet skuddet til Messi, men heldigvis var Dembele der for å sette inn returen, 1-0 for Barcelona. Etter det så hadde Barca kontroll over kampen, og det så til at første omgang skulle ende 1-0, det var da Busquets sendte en fantastisk pasning til Alba, og Alba sendte en absurd pasning fra langt hold til Messi som enkelt satte inn 2-0 like før omgangen var ferdig.

Andre omgang

Etter en komfortabel 2-0 ledelse så tok ikke Barça noen store sjanser for å øke ledelsen. Andre omgang var laber, det så ut til at begge lagene var fornøyde med resultatet. Det var et par sjanser rundt her og der rundt begge lagenes 16-meter, men ingenting bemerkelsesverdig skjedde. Kampen endte 2-0 i Barças favør.

Vurderingene

Ter Stegen (4) Ikke mye å gjøre, og hadde noen gode redninger. Virket trygg i mål, holdt nullen for fjerde kamp på rad.
Semedo (4): Forventet flere offensive bidrag fra han i første omgang, virket nærmest usynlig i den offensive delen av kampen i første omgangen. Hadde ingen problemer bak i forsvaret. Han var litt mer offensiv i andre omgang.
Pique (4) Var trygg bakpå, og gjorde ingen store feil. Bringer stabilitet til forsvaret.
Lenglet (4) Spilt likt som Pique, og var stabil gjennom kampen uten å gjøre noe nevneverdig.
Jordi Alba (5 BB) Var god offensivt, særlig i første omgang og prøvde seg mye frem som vanlig. Sentral i begge målene, og viser nok engang fantastisk samarbeid med Messi.
Vidal (4): Virket litt passiv i motsetning til tidligere kamper. Var mer aggressiv, og frempå i andre omgang. Utførte jobben sin på midtbanen uten noen store problemer.
Busquets (4): Fantastisk pasning til Alba for 2-0 målet, og det virker som om han har begynt å komme seg tilbake etter noen svake kamper. Hadde god kontroll på midten, laget trenger hans evner på midtbanen.
Rakitić (2): Han var ganske passiv. Gjorde ikke noe nevneverdig, utenom noen feilpasninger, men ingen av dem ledet til noen store sjanser for Celta Vigo.
Dembélé (3) Etter målet så vi ikke mye til han, skulle sett mer fra hans offensive evner, og se han skape sjanser som kunne gjøre Celta forsvaret mer ustabilt. En helt grei kamp fra den unge franskmannen.
Messi (5) Spilte bra som vanlig, skapte noen sjanser. Virket sulten på flere scoringer, men det ble dessverre ikke mer i andre omgang.
Suárez (2): Hadde et par gode øyeblikk, men kom seg ikke til mange sjanser, og da han kom til en sjanse så misbrukte han dem. Var mye mer synlig, og frempå i andre omgang.
Innbyttere
Coutinho (2): Så ikke noe til han etter innhoppet, glemte nesten helt at han var på banen. Kom inn for Dembele
Alena: For lite tid til vurdering